ZoekenSluiten

Oosterwolde

De locatie Oosterwolde ligt aan de rand van Velp, tegenover landgoed Biljoen. Hier zijn 24 appartementen voor mensen die een indicatie hebben voor intensieve, somatische zorg. Er zijn 39 appartementen voor mensen met een indicatie voor zorg en verblijf. De appartementen zijn licht en ruim. Enkele appartementen zijn geschikt voor bewoning door echtparen.

Bewoners bepalen zelf hoe ze leven. Zij hebben en houden de regie over wat zij belangrijk vinden. Wat zij zelf kunnen doen, blijven zij doen. Familie, oude vrienden en bekenden behouden hierbij de plek die zij altijd al in hebben genomen. Dit is ook het vertrekpunt voor de afspraken die iedere bewoner met Innoforte maakt over de gewenste zorg en ondersteuning. Vrijwilligers spannen zich hierbij in om bewoners die geen of een klein eigen netwerk hebben, net wat meer kleur in hun dag te brengen.

Oosterwolde biedt een gezellige en uitnodigende woonomgeving. Het eigen appartement biedt privacy, het moderne atrium is bij uitstek geschikt voor ontmoeting met anderen. Het restaurant hier is ook open voor buurtbewoners. Wie wil, is welkom bij de activiteiten. Met name de Samen Fit groepen waarbij deelnemers deelnemen aan beweeglessen op hun eigen niveau, zijn erg in trek. Er is een kapper en een winkeltje voor kleine, dagelijkse boodschappen. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd.

Oosterwolde heeft een wachttijd van 0 tot 3 maanden.

 

 

 

HLF_1018 Oosterwolde