ZoekenSluiten

Hoe ga jij je geld verdienen deze zomer?

Jij gaat met huishoudelijke taken aan de slag en zorgt ervoor dat bewoners en cliënten fijn wonen. Je voert lichte huishoudelijke en begeleidende taken uit. Denk aan het schoonmaken van een kamer, het helpen met de was of het opruimen van de boodschappen. Ook vind je het leuk om een praatje te maken en luister je naar de wensen van de bewoner of cliënt. Dit werk ga je doen voor bewoners in één van onze vijf locaties of je komt bij mensen thuis. Je verdient hiermee een lekker zakcentje en hebt betekenisvol werk!

Wat mag jij deze zomer van ons verwachten?

  • Een lekker salaris zodat je leuke dingen kunt doen, we betalen je tussen de €9,80 en €14,48 per uur.
  • Daarbovenop komt nog een toeslag van 16,33% aan vakantiegeld en eindejaarsuitkering (hiermee verdien je een salaris tussen de €11,40 en €16,85 per uur).
  • Een flexibele zomerbaan waarbij jij in overleg bepaalt wanneer en hoeveel je werkt.
  • Vind je het werk leuk? Dan kijken wij samen met jou naar een bijbaan.
  • Een bijbaan die goed staat op jouw cv!

Hoe kan ik solliciteren?

Solliciteer binnen 1 minuut! Vul je gegevens in en geef een korte motivatie waarom jij bij ons wilt werken. Na je sollicitatie nemen wij binnen 2 dagen contact met jou op. Tijdens dit telefonische gesprek stellen wij jou nog een paar aanvullend vragen zodat wij jouw ideale zomerbaan kunnen creëren. Je hoort na het gesprek binnen 5 dagen of je bent aangenomen.

Sollicitatieformulier