ZoekenSluiten

Wil je lekker verdienen en ben je op zoek naar een flexibele vakantiebaan? Wil je daarnaast waarde geven aan jouw vakantie en jouw cv boosten? Lees dan snel verder!

Wat je gaat doen
Innoforte biedt verschillende vakantiebanen aan waar je geen zorgachtergrond voor nodig hebt:

Facilitair medewerker
Als facilitair medewerker ondersteun jij bij de interne logistiek binnen één van onze locaties. Zo breng je etenskarren en waskarren rond. Daarnaast help je bij de algemene onderhoud van de ruimtes. Denk hierbij aan het stofzuigen, wissen en schobben van de gangen. 

Huishoudelijk medewerker
Als huishoudelijk medewerker ga je aan de slag met de huishoudelijke en zorg je ervoor dat onze bewoners en cliënten fijn wonen. Je voert lichte huishoudelijke en begeleidende taken uit. Denk aan het schoonmaken van een kamer, het helpen met de was of het opruimen van de boodschappen. Dit werk ga je doen voor bewoners op één van onze vijf locaties in Velp en Arnhem, of je komt bij mensen thuis.

Huiskamer ondersteuner
Als huiskamerondersteuner ga je aan de slag met bewoners die de huiskamer bezoeken. Koffiedrinken met meneer Hendriks of een spelletje spelen met mevrouw Bosma: jij zorgt voor een goede sfeer op de huiskamer. Ook assisteer je tijdens de broodmaaltijden en bereid je de warme maaltijden. Lichte schoonmaakwerkzaamheden op de huiskamer horen ook bij jouw takenpakket. Dit werk ga je doen voor bewoners op één van onze vijf locaties in Arnhem of Velp.

Wat mag jij deze zomer van ons verwachten?

  • Een lekker salaris zodat je leuke dingen kunt doen: we betalen je minstens € 13,50 per uur (incl. 8 % vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering).
  • Een vakantiebaan die goed staat op jouw cv. 
  • Ervaring op doen binnen de ouderenzorg.

Het aantal uren dat je gaat werken bepalen wij graag in overleg met jou. 

Wat vragen we van jou?

  • Je bent minstens 16 jaar oud.
  • Je vindt het leuk om een praatje te maken met onze bewoners en cliënten en naar hun wensen te luisteren.
  • Je bent enthousiast. 

Ik heb een vraag. Waar kan ik die stellen?

Stel je vraag aan Kelly van Beekom van de afdeling HR. Je kunt haar bereiken via: sollicitatie@innoforte-zorg.nl

Solliciteer binnen 60 seconden!

Vul je gegevens in en geef een korte motivatie waarom jij bij ons wilt werken. Geef in de motivatie aan welk vakantiewerk jouw voorkeur heeft.  Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.  

Sollicitatieformulier