Veel aandacht voor duurzame inzetbaarheid
Topfitte en jobfitte collega's

Werken bij Innoforte

18-25 Verzorgenden IG

18-24 Eerst Verantwoordelijk Verzorgende Lorentzhuis

18-21 Wijkverpleegkundige Zorg aan Huis

18-19 Vakantiekrachten

Bij Innoforte vind je een prettige en dynamische werkomgeving. Je bent werkzaam in een van onze locaties of in de wijk via Zorg aan Huis. Je werkt zelfstandig binnen een team, met een grote mate van flexibiliteit. Innoforte zoekt als werkgever steeds naar een balans tussen het belang van een goede service en zorgverlening aan de cliënt en de professionele werkinhoud en arbeidsomstandigheden van haar medewerkers.

Deskundig en betrokken
Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers een deskundige en betrokken houding hebben. Jouw oog voor goede service en zorg is de kwaliteit van Innoforte. Elkaar ruimte geven en waardering uitspreken horen daarbij. Medewerkers hebben recht op een werkomgeving waarin zij zich kunnen ontplooien en hun eigen verantwoordelijkheden kunnen nemen en dragen. Dit vraagt om een vernieuwende en sterke organisatie waarin wordt geluisterd naar de medewerkers.

Kennis en vaardigheden
Medewerkers worden regelmatig bijgeschoold om te kunnen blijven voldoen aan alle kwaliteitsstandaarden. Daarom worden er regelmatig cursussen en bijscholingen georganiseerd voor alle medewerkers.

In dienst of als ZZP'er aan het werk
Innoforte hanteert voor de arbeidsvoorwaarden de CAO VVT. Als je bij ons komt werken, dan geldt voor jou een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals deelname aan het pensioenfonds, collectieve ziektekostenverzekering, pc-privé- en fietsregeling. Verder kent Innoforte een tegemoetkoming in de reiskosten, zijn er mogelijkheden om fulltime en parttime te werken en biedt Innoforte opleidingsmogelijkheden- en faciliteiten. Geef je de voorkeur aan werken als ZZP'er? Ook dan kun je bij Innoforte aan de slag bij de afdeling Zorg aan Huis. Op basis van een door de belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst word je voor enkele maanden in een vast thuiszorgteam ingezet. Het aantal uren en de werktijden regelen we in onderling overleg.

Informatie over werken bij Innoforte
Zie de linkerkolom voor onze openstaande vacatures of bel (026) 384 92 92 en vraag naar de afdeling Human Resource (HR).
Staat er geen passende vacature voor je bij? Vul gerust het sollicitatieformulier in, wij nemen dan contact met je op als er een passende vacature vrij komt.
Open sollicitatie

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen wij niet op prijs.