ZoekenSluiten

Wie wordt de nieuwe Meesterbakker van Innoforte?

1-11-2018

Heel Innoforte is uitgedaagd om mee te strijden naar de titel van Meesterbakker van Innoforte. Cliënten, familieleden, vrijwilligers en medewerkers zijn opgeroepen om hun eigen meesterwerken op donderdag 8 november a.s. voor te zetten aan een deskundige jury.

‘Geur doet veel voor ieder mens. Met Heel Innoforte Bakt! proberen we iedere locatie en iedere huiskamer van Innoforte doordrongen te laten zijn van de geur van een taart in de oven. Familieleden en vrijwilligers vinden het op hun beurt prettig om zo’n huiselijke activiteit met hun naasten te kunnen doen, zeker als deze aan dementie lijden. Onze wedstrijd is losjes gebaseerd op het bekende programma Heel Holland Bakt. Met onze activiteiten haken we vaker in op de actualiteit. We hebben de bakkers van banketbakkerij Teunissen en bakkerij Borggreve én onze eigen bestuurder, Christel Welling, ook dit jaar weer bereid gevonden te jureren en de beste taartenbakker te belonen met de titel ‘Meesterbakker van Innoforte’. We doen de wedstrijd nu voor de derde keer. Zo lang de bewoners smullen van al dit lekkers, blijven wij dit organiseren.’ aldus Miriam Jansen van de Vereniging van ‘t Jagthuis.

De taarten worden tussen 14.30 uur en 16.00 uur in ’t Jagthuis gepresenteerd in Grand Café de Brink, Hoofdstraat 1 in Velp. De bakkers bakken thuis en werken hun taart eventueel ter plekke af. De bewoners van ’t Jagthuis proeven voor, daarna worden de taarten verdeeld over de vier locaties van Innoforte.