ZoekenSluiten

Grote activiteiten gaan NIET door

13-3-2020

Innoforte heeft besloten om alle grote activiteiten tot nader order stil te leggen. Daar vallen bijvoorbeeld ook de vieringen in de Kerkzaal van Vreedenhoff onder. NL Doet is afgezegd. Alle activiteiten waar veel mensen bij elkaar komen in een beperkte ruimte en/of waar bezoekers van buiten normaal gesproken welkom zijn, gaan niet door. De restaurants in de Biesdel, Oosterwolde en het Lorentzhuis worden op zaterdag 14 maart a.s. gesloten.

Andere maatregelen zijn:

- familieleden van bewoners hebben het dringende verzoek gekregen niet noodzakelijk bezoek aan hun naaste uit te stellen.

- alle scholingsactiviteiten, teamoverleggen en dergelijke voor medewerkers zijn uitgesteld.

- er is zo min mogelijk verkeer van medewerkers tussen de verschillende locaties. Wie thuis kan werken (met name kantoorpersoneel), werkt thuis.

Op dit moment zijn er binnen onze organisatie nog geen meldingen van het coronavirus. We doen wat we kunnen om het virus (zo lang mogelijk) buiten de deur te houden. De instructies voor handhygiëne zijn uitgebreid met het verzoek om géén handen te schudden.

We volgen de ontwikkelingen binnen Innoforte op de voet. Zo gauw er een vermoeden van corona is, melden wij dit bij de GGD. Dit is wettelijk verplicht. Wij volgen dan hun aanwijzingen op.

Direct betrokkenen zijn geïnformeerd over de huidige maatregelen. Via deze pagina op de website wordt de informatie over corona en Innoforte actueel gehouden.

De website van het RIVM, www.rivm.nl , geeft altijd de meest actuele informatie over het virus en de maatregelen die voor Nederland gelden.