ZoekenSluiten

Schrijf nu in voor de vijfde WandelDrieDaagse

18-4-2019

Innoforte organiseert voor de vijfde keer haar jaarlijkse WandelDrieDaagse. Dit lustrum gaan we groots vieren! Schrijft u zich daarom snel in, als deelnemer óf als vrijwilliger! Dit jaar is de WandelDrieDaagse op 3, 5 en 6 juni a.s. in de middag.

Afbeelding: wandel3daagse

Meedoen?

Deelname is gratis. Het is een evenement voor álle inwoners van Velp en Rozendaal en in het bijzonder voor álle mensen die wonen bij Innoforte of zorg ontvangen van Innoforte. Het is uitgegroeid tot een happening die niet alleen alle deelnemers maar ook hun familieleden en andere vrijwilligers heel veel plezier geeft. Inschrijving als deelnemer is mogelijk voor inwoners van Velp en Rozendaal door op de onderstaande link te klikken en het formulier in te vullen. Kruis aan vanaf welke locatie u wilt vertrekken. Wie bij Innoforte woont, kan zich aanmelden bij de activiteitenbegeleiders van de locatie.

Schrijf je nu in

Meehelpen?

Uw hulp als vrijwilliger is nodig om dit lustrum tot een groot succes te maken. Wilt u meedoen maar kunt u niet iedere dag komen helpen? Wij zijn óók blij met een paar uur extra handjes. Schrijf u snel in door op de onderstaande link te klikken.

Schrijf je nu in als vrijwillger