ZoekenSluiten
Afbeelding: Mantelzorgcafe 080922

Mantelzorgcafé 8 september in teken van Wereld Alzheimer Dag

25-8-2022

Op 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. In de komende editie van het Mantelzorgcafé op donderdag 8 september staan we daar alvast bij stil. Sandra Tuijten en Edith Magnin, beiden casemanager dementie, leiden de avond bij ’t Prieel in Velp.

In Nederland lijden ruim 250.000 mensen aan dementie. Dit aantal zal de komende decennia verdubbelen, als gevolg van de toenemende vergrijzing in onze maatschappij. De meest voorkomende vorm is de ziekte van Alzheimer. De Wereld Alzheimer Dag op 21 september vraagt hier jaarlijks aandacht voor. Op 8 september gaan wij alvast graag met u in gesprek over dementie, zorg en welke ondersteuning mogelijk is.

Heeft u belangstelling voor dit onderwerp, dan bent u van harte welkom in het Mantelzorgcafé. Dit café biedt in ontspannen sfeer een steuntje in de rug voor mensen in vergelijkbare omstandigheden. Stichting Innoforte organiseert het Mantelzorgcafé in samenwerking met het Meldpunt Vrijwillige Thuishulp en Attent.

Waar en wanneer?

Het Mantelzorgcafé wordt gehouden op donderdag 8 september van 19.30 tot 21.30 uur in ’t Prieel, Graaf Ottostraat 30d in Velp. De toegang is gratis.

Zo meldt u zich aan

U bent van harte welkom deze avond! Aanmelden is verplicht, zodat we weten hoeveel mensen we mogen verwelkomen. U kunt zich telefonisch aanmelden via 026 - 370 7070 bij het MVT, of via 06 - 8369 7204 bij ‘t Prieel. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@mvtrheden.nl.