ZoekenSluiten
Afbeelding: HLF_4055 - 2023 NH

Mantelzorgcafé 7 september: Wereld Alzheimer Dag

10-8-2023

Op 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. In de komende editie van het Mantelzorgcafé op 7 september staan we daar alvast bij stil. Sandra Tuijten en Edith Magnin, beiden casemanager dementie, leiden de avond bij ’t Prieel in Velp.

In Nederland lijden ruim 250.000 mensen aan dementie. Dit aantal zal de komende decennia verdubbelen, als gevolg van de toenemende vergrijzing in onze maatschappij. De meest voorkomende vorm is de ziekte van Alzheimer. De Wereld Alzheimer Dag op 21 september vraagt hier jaarlijks aandacht voor. Op 7 september gaan wij alvast graag met u in gesprek over dementie, zorg en welke ondersteuning mogelijk is.

Heeft u belangstelling voor dit onderwerp, dan bent u van harte welkom in het Mantelzorgcafé. Dit café biedt in ontspannen sfeer een steuntje in de rug voor mensen in vergelijkbare omstandigheden. Stichting Innoforte organiseert het Mantelzorgcafé in samenwerking met het Meldpunt Vrijwillige Thuishulp en Attent.

Waar en wanneer?
Het Mantelzorgcafé wordt gehouden op donderdag 7 september van 19.30 tot 21.30 uur in ’t Prieel, Graaf Ottostraat 30d in Velp. De toegang is gratis.

Aanmelding
U bent van harte welkom deze avond! Aanmelden is verplicht, zodat we weten hoeveel mensen we mogen verwelkomen. U kunt zich telefonisch aanmelden via 026 - 370 7070 van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij het MVT (Meldpunt Vrijwillige Thuishulp) of per mail naar info@mvtrheden.nl. Aanmelden kan ook bij dagbesteding ’t Prieel van Innoforte, op nummer 06 – 8369 7204 of per mail naar dagbehandeling@innoforte-zorg.nl.