ZoekenSluiten
Afbeelding: MPF_7548

Mantelzorgcafé 3 november: dementie of gewoon vergeetachtig?

18-10-2022

Met het thema ‘Dementie of gewoon vergeetachtig?’ belooft het weer een boeiende avond te worden: het mantelzorgcafé op donderdag 3 november bij ’t Prieel in Velp. Sandra Tuijten en Edith Magnin, beiden casemanager dementie, leiden de avond bij ’t Prieel in Velp.

Wat als je twijfelt aan je partner, vader, moeder of degene waar je mantelzorger voor bent? Zijn ze gewoon vergeetachtig of zou het dementie kunnen zijn? Vergeet uw naaste afspraken en/of namen van kinderen? Wat is dementie en welke vormen zijn er? Waar kunnen we terecht bij vragen?

Heeft u belangstelling voor deze en vele andere vragen, dan bent u van harte welkom in het mantelzorgcafé. Dit café biedt in ontspannen sfeer een steuntje in de rug voor mensen in vergelijkbare omstandigheden. Daarnaast kunnen ervaringsdeskundigen altijd aansluiten om gedachten uit te wisselen. Wij organiseren het mantelzorgcafé in samenwerking met het Meldpunt Vrijwillige Thuishulp en Attent.

Waar en wanneer?

Het Mantelzorgcafé wordt gehouden op donderdag 3 november van 19.30 tot 21.30 uur in ’t Prieel, Graaf Ottostraat 30d in Velp. De toegang is gratis.

Zo meldt u zich aan

U bent van harte welkom deze avond! Aanmelden is verplicht, zodat we weten hoeveel mensen we mogen verwelkomen. U kunt zich telefonisch aanmelden via 026 - 370 7070 bij het MVT, of via 06 - 8369 7204 bij ‘t Prieel. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@mvtrheden.nl.