ZoekenSluiten
Afbeelding: Contact tussen oudere en jongere mevrouw

Mantelzorgcafé: 'Lotgenoten komen bij elkaar'

29-4-2022

Met het thema ‘Lotgenoten komen bij elkaar’ belooft het weer een boeiende avond te worden: het Mantelzorgcafé op donderdag 12 mei bij ’t Prieel in Velp. Sandra Tuijten en Edith Magnin, beiden casemanager dementie, leiden de avond.

Over het Mantelzorgcafé

Wat als je partner, vader, moeder of degene waar je mantelzorger voor bent de diagnose dementie heeft gekregen? Wat als je de huissleutels in de koelkast vindt? Hoe reageer je dan? Ben je de enige die dit zo meemaakt? Hoe zou dit binnen andere gezinnen gaan?

Heeft u belangstelling voor deze en vele andere vragen, dan bent u van harte welkom in het Mantelzorgcafé. Dit café biedt in ontspannen sfeer een steuntje in de rug voor mensen in vergelijkbare omstandigheden. Stichting Innoforte organiseert het mantelzorgcafé in samenwerking met het Meldpunt Vrijwillige Thuishulp en Attent.

Waar en wanneer

Het Mantelzorgcafé vindt plaats in ’t Prieel aan de Graaf Ottostraat 30d in Velp op donderdag 12 mei 2022 van 19.30 tot 21.30 uur.

Hoe kunt u erbij zijn?

U bent van harte welkom deze avond! Deelname is gratis. Wel is aanmelden verplicht, zodat we weten hoeveel mensen we mogen verwelkomen. Dat kan telefonisch of per e-mail:

  • telefonisch via Meldpunt Vrijwillige Thuishulp (026 - 370 7070) of ’t Prieel (06 - 8369 7204)
  • per e-mail via info@mvtrheden.nl