ZoekenSluiten

Juridische vraagstukken in Mantelzorgcafé

13-3-2019

Op donderdag 28 maart  a.s. is het Mantelzorgcafé 't Prieel. Gastspreker Natascha Dröge van Dröge notariaat /Estate planning praat u bij over het thema ‘Bewindvoering en andere juridische vraagstukken voor mantelzorgers”. Zij gaat in op de juridische mogelijkheden van bewindvoering, mentorschap, erfrecht en andere vraagstukken rondom dit thema. Het Mantelzorgcafé is van 19.30 uur tot 21.30 uur in ’t Prieel, Graaf Ottostraat 30d in Velp. Het is gratis toegankelijk voor iedereen die de zorg heeft voor een hulpbehoevende naaste.

Mantelzorgcafé

Mantelzorger zijn is een mooie en vaak liefdevolle taak. Maar juist mantelzorgers lopen een verhoogd risico om overbelast te raken omdat zij het zorgen voor een zieke doen naast hun gebruikelijke werkzaamheden en activiteiten. Het mantelzorgcafé is een ontmoetingsplek waar mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten om over hun ervaringen te praten, informatie uit te wisselen en emoties te delen. De bijeenkomsten kunnen mantelzorgers helpen om een balans te houden tussen zorgen voor de ander en zorgen voor zichzelf.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor het mantelzorgcafé bij Meldpunt Vrijwillige Thuishulp. Zij zijn telefonisch bereikbaar op 026-3707070 van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur of via email info@mvtrheden.nl. Aanmelden kan ook bij ’t Prieel 06-83697204 op maandag, woensdag en donderdag van 9.30 – 16.30 of via email dagbehandeling@innoforte.info.