ZoekenSluiten

Inspirerende klussen voor Vrijwilligers-voor-één-Dag

22-2-2018

Wie vrijblijvend één dag tijd wil maken voor vrijwilligerswerk, is van harte welkom bij ons op 9 of 10 maart a.s. Innoforte doet voor de vierde keer mee met NL Doet, een landelijke actie van het Oranjefonds om mensen te interesseren voor vrijwilligerswerk.

Begeleiden bij een percussieworkshop voor ouderen met een visuele handicap, assisteren bij een smaakvolle high tea in een van de verpleeghuizen of liever een meer technische klus in de buitenlucht zoals het aanleggen van een jeu-de-boulesbaan? Kijk op de website van NL Doet, www.NLDoet.nl Velp (Rheden), wat wij vragen en meld u snel aan. Dat kan ook via de website van Innoforte, www.innoforte-zorg.nl en bel voor meer informatie Liane de Blij, coördinator NL Doet, op telefoonnummer 06 30589584.

‘Mensen hoeven eigenlijk alleen maar enthousiast te zijn en goed op te kunnen schieten met ouderen. Speciale vaardigheden zijn niet nodig. Onze cliënten vinden het leuk om andere mensen te ontmoeten en genieten er enorm van als er een bijzondere activiteit voor hen georganiseerd wordt. Die extra aandacht die vrijwilligers kunnen geven, dat is zó belangrijk. Ook al is het maar één keer per jaar, het is buitengewoon waardevol. Onze professionals zijn erbij om hen hierin bij te staan. Onze ervaring tot nu toe is dat iedereen tevreden de NL-Doetdagen afsluit: de vrijwilliger met een heel nieuwe ervaring, de cliënt met de leuke activiteit en onze medewerkers omdat vrijwilligers én cliënten blij zijn. Het mes snijdt aan alle kanten!’, aldus Liane de Blij die dit jaar de NL-Doet actie voor Innoforte coördineert.