ZoekenSluiten

Innoforte brengt een eigen lied uit

9-4-2020

Op dinsdag 7 april is het Innoforte lied ten gehore gebracht. Dit lied, dat geschreven is in opdracht van ouderenzorgorganisatie Innoforte, is op zes locaties in Velp en Arnhem te horen geweest.

Dit lied is niet zomaar een lied, maar een steun in de rug voor mantelzorgers, familieleden, medewerkers, bewoners, cliënten en vrijwilligers. Zij moeten allemaal omgaan met een vreemde situatie, waarbij alles anders gaat dan anders. Of je nu als naaste niet meer langs kunt komen, je als medewerker extra inzet of als vrijwilliger even afstand houdt, Innoforte is iedereen dankbaar. Ook bewoners, extramurale cliënten en alle raden van Innoforte, bedankt Innoforte voor hun begrip en aanpassingsvermogen.

De optredens hebben plaatsgevonden bij de vijf locaties van Innoforte; Vreedenhoff, Oosterwolde, De Biesdel, het Lorentzhuis en ´t Jagthuis. Ook is er een optreden gegeven bij Nieuw Schoonoord in Velp, hier wonen cliënten die Zorg aan Huis ontvangen van Innoforte. Het lied, gecomponeerd en gezongen door Joop Vos, stak mensen een hart onder de riem. De mensen reageerden enthousiast op de optredens en waren in sommige gevallen zichtbaar geëmotioneerd.

Klik hier om de video te bekijken en luisteren.