ZoekenSluiten

Het Lorentzhuis viert haar vijftig jarig bestaan

13-6-2019

Het Lorentzhuis in Velp viert met een feestweek voor bewoners haar vijftig jarig bestaan.! In de week van 15 tot en met 21 juni zijn er tal van leuke activiteiten.

De feestweek van het Lorenzthuis start op zaterdag met een fotosessie voor bewoners en familie. De dag erna barsten de feestelijkheden los en is er veel ruimte voor muzikale activiteiten. ‘Daar hebben we bewust voor gekozen. De achtergronden van de bewoners zijn heel verschillend maar van muziek houden ze allemaal. Het past ook bij Innoforte. We zijn momenteel bezig om in alle locaties muziek in de zorg te introduceren,’ zo vertelt Elly Koenders, lid van het organiserend comité.

Christel Welling, Raad van Bestuur van Innoforte, geeft op zondag om 10.30 uur het startsein. De Vereniging Vrienden van het Lorentzhuis, die altijd actief betrokken is bij het wel en wee van het Huis, schenkt aansluitend een bijzonder beeld dat in de binnentuin onthuld wordt. De Van Zandt Vereniging, die uit dezelfde wijk als het Lorentzhuis komt, geeft om 11.15 uur een optreden. ‘Daar zijn we erg blij mee! We voelen ons als Lorentzhuis deel van de wijk en het is dan ook extra fijn dat de Van Zandt vereniging acte de présence geeft,’ aldus Elly Koenders.

Tijdens de feestweek vinden er diverse optredens plaats van onder anderen zangeres Joke de Kruif en het Matrozenkoor. De feestelijkheden beginnen om 14.30 uur en duren tot 16.15 uur.

Overzicht programma:

16 juni           10.30 uur opening feestweek

10.45 uur Vereniging Vrienden van het Lorentzhuis biedt een beeld aan

11.15 uur optreden Van Zandt Vereniging

14.30 uur optreden zangeres Joke de Kruyf

17 juni           rustdag

18 juni           14.30 uur S.O.S. Matrozenkoor en haring happen

19 juni           14.30 uur ballonkunstenaar Patrick en pianomuziek

20 juni           14.30 uur onthulling boom in de binnentuin

21 juni           14.30 uur optreden Afternoon Delight