ZoekenSluiten
Ingelogd als: MedewerkerUitloggen
Afbeelding: ik ben gevaccineerd

Mijlpaal!

Het vaccineren van onze medewerkers is gestart. Dat betekent dat we stappen vooruit zetten in de strijd tegen corona. Zie hier een blije collega van locatie 't Jagthuis. Heb jij ook al een afspraak gemaakt? 

Alle informatie over vaccineren tegen corona

21/2: Als je bent gevaccineerd kan je binnen een week na je vaccinatiedatum je tijd en kilometers declareren. Hiervoor gebruik je bijgaand formulier. Vul deze in (inclusief handtekening) en mail een foto of scan naar beheerons@innoforte-zorg.nl

15/1: Hier vind je een Vraag en Antwoord over vaccineren. In het document krijg je antwoord op verschillende vragen, zoals: Is vaccineren vrijwillig? Mag ik mijn werk doen als ik mij niet laat vaccineren? Zijn PBM's nog nodig als ik gevaccineerd ben?

4/1: De uitnodiging voor de medewerkers, verbonden aan een locatie, wordt vandaag verzonden. Werk je in een van onze locaties, dan mag je vanaf vandaag met het GGD callcenter bellen voor een afspraak. Dat geldt voor álle mensen die in een locatie werken dus niet alleen het zorgpersoneel. Het callcenter is bereikbaar op nummer 0800-1533, 7 dagen per week, van 8.00 uur tot 20.00 uur. Heb je geen brief ontvangen maar denk je dat je die wel had moeten ontvangen? Informeer dan even bij HR via HR@innoforte-zorg.nl .

De collega's in de wijkverpleging en de Wmo komen later aan de beurt en krijgen dan ook een uitnodiging via Innoforte.

Het kantoorpersoneel wordt tezijnertijd gevaccineerd op uitnodiging van hun eigen huisarts.

30/12: Vanaf 8 januari 2021 wordt landelijk gestart met vaccineren tegen corona. Vanaf 4 januari kan je een uitnodiging op naam op je huisadres verwachten. Zorgmedewerkers intramuraal kunnen als eerst gevaccineerd worden met het Pfizer vaccin. Zorgmedewerkers extramuraal komen later aan de beurt. Hierover krijg je vanzelf een brief. Natuurlijk is het jouw eigen keuze of je je wilt laten vaccineren of niet. Innoforte vindt het belangrijk dat jij deze keuze op basis van goede informatie kan maken. Op deze pagina vind je allerlei informatie over het vaccin. Heb het er eens met je collega's over. Welke overwegingen maken zij?

Het volgende artikel kan jou helpen in je verdieping: 7 dingen die je wilt weten over vaccineren tegen corona
Daarnaast kan je deze filmpjes eens bekijken:

Heb je nog andere vragen of zorgen? Neem dan eens een kijkje op de website van de rijksoverheid: coronavaccinatie.nl
Ook kan je met vragen terecht bij de afdeling HR: HR@innoforte-zorg.nl

Het BioNTech Pfizer vaccin in het kort

Link: https://www.innoforte-zorg.nl/bestanden/Afbeeldingen/686-1/20201222_-_CBG_BioNTech_Pfizer_vaccin_in_het_kort.pdf
Klik op de afbeelding om het document te bekijken

Een goed werkend en veilig coronavaccin

Link: https://www.innoforte-zorg.nl/bestanden/Afbeeldingen/687-1/20201120_-_Factsheet_Een_goed_en_veilig_coronavaccin.pdf
Klik op de afbeelding om het document te bekijken

Tijdlijn eerste vaccinatieronde

Link: https://www.innoforte-zorg.nl/bestanden/Afbeeldingen/685-1/20201221_-_Tijdlijn_eerste_vaccinatieronde_1.pdf
Klik op de afbeelding om het document te bekijken