ZoekenSluiten

Herstelzorg of tijdelijk verblijf

Innoforte ontvangt ouderen die tijdelijk zorg of ondersteuning nodig hebben op de locaties Gasthuis Middachten (Lorentzhuis) en de Biesdel.

Heeft u, na bijvoorbeeld een ziekenhuisperiode, extra zorg nodig om te herstellen? Of kunt u voor een korte periode geen beroep doen op mantelzorg en heeft u een logeerplek nodig waar uw zorg gewoon door gaat? Dan bent u bij ons welkom. Innoforte spant zich in om ook dan de zorg aan u te laten geven door de medewerkers van de thuiszorg die u al kennen.

Voor logeeropvang heeft u een Wlz-indicatie nodig om voor vergoeding in aanmerking te komen. Heeft u geen indicatie, dan betaalt u, als een soort van hotelgast, per dag voor uw verblijf.

De sfeervolle ambiance in beide plekken draagt bij aan optimaal herstel. Wie verblijft in één van de ingerichte appartementen, kan gebruik maken van alle faciliteiten van de locatie. Behalve dat de zorg goed is, kunt u in het restaurant eten, deelnemen aan activiteiten, naar de kapper of pedicure, of gewoon lekker relaxen in de tuin.