ZoekenSluiten

De Biesdel

In De Biesdel wonen mensen mét een (CIZ)  indicatie voor zorg met verblijf, ouderen die géén of alleen thuiszorg nodig hebben en ouderen die tijdelijk te gast zijn om bijvoorbeeld te kunnen herstellen van een ziekenhuisopname.

Bewoners bepalen zelf hoe ze leven. Zij hebben en houden de regie over wat zij belangrijk vinden. Wat zij zelf kunnen doen, blijven zij doen. Familie, oude vrienden en bekenden behouden hierbij de plek die zij altijd al in hebben genomen. Dit is ook het vertrekpunt voor de afspraken die iedere bewoner met Innoforte maakt over de gewenste en benodigde zorg en ondersteuning. Vrijwilligers spannen zich hierbij in om bewoners die geen of een klein eigen netwerk hebben, wat plezier en ontspanning te brengen.

De Biesdel ligt op een prachtige locatie in Velp Noord, aan de rand van het bos. Het sfeervolle restaurant Biesdelplein is het hart van het huis. Wie zin heeft in koffie en ontmoeting, komt er gezellig koffie drinken. In de zomer is het heerlijk om op het terras van het zonnetje en het omringende groen te genieten. Samen met vrijwilligers zet de activiteitenbegeleider heel verschillende activiteiten op touw: luisteren naar klassieke muziek, samen wandelen of gymmen, uitstapjes in de omgeving of een barbecuefeestje. Ook buurtvereniging Alteveer voelt zich thuis in De Biesdel. Bewoners van de Biesdel zijn van harte welkom bij de activiteiten die zij voor hun leden organiseren.

De kapper, pedicure en boodschappenservice maken het wonen in de Biesdel plezierig. Iedere bewoner kan zijn eigen arrangement samenstellen van diensten en services die zorgen voor meer leefgenot.

De Biesdel heeft een wachttijd van 0 tot 3 maanden.