ZoekenSluiten

De Velperhof bij Vreedenhoff

De Velperhof al vele jaren een bekend adres voor mensen met psychogeriatrische (PG) problemen, oftewel dementie. We ontvangen onze clienten in een gezellige ruimte aan de Velperweg/ Esperantolaan. Het is een prettige en veilige omgeving waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Bij ons is iedereen gelijk!

Activiteiten
We bieden zeer uiteenlopende activiteiten waarbij we uiteraard rekening houden met wat u wilt en kunt. Tussen de middag eten we gezamenlijk een broodmaaltijd met regelmatig wat extra’s. We werken met een vast enthousiast team professionele begeleiders, dus er is voor u altijd een vertrouwd gezicht.

Kennismakingsgesprek
Nadat er een indicatie is afgegeven, nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maken we nader kennis en bespreken we wat u van ons mag verwachten en wat wij bieden. Ook spreken we af hoe vaak en op welke dagen u gaat komen. Het vervoer regelen wij voor u: we werken met vaste chauffeurs.

Openingstijden
De Velperhof is open van maandag tot en met vrijdag van 10 tot 16 uur.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! U kunt bellen met Vreedenhoff en vragen naar de Velperhof via het nummer 026 - 384 6500.