ZoekenSluiten

De Velperhof Vreedenhoff

De PG dagopvang in Vreedenhoff is al vele jaren een bekend adres voor mensen met psychogeriatrische (PG) problemen, ofwel dementie. We ontvangen onze clienten in een gezellige ruimte aan de Velperweg. Het is een prettige en veilige omgeving waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Bij ons is iedereen gelijk!

Wij bieden zeer uiteenlopende activiteiten waarbij we uiteraard rekening houden met wat u wilt en kunt. Tussen de middag eten we gezamenlijk een broodmaaltijd met regelmatig wat extra’s. We werken met een vast enthousiast team professionele begeleiders, dus er is voor u altijd een vertrouwd gezicht.

Nadat er een indicatie is afgegeven nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maken we nader kennis en bespreken we wat u van ons mag verwachten en wat wij bieden. Ook spreken we af hoe vaak en op welke dagen u gaat komen.

Het vervoer regelen wij voor u, ook hier werken we met vaste chauffeurs. De PG dagopvang de Velperhof is open van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Mocht u interesse hebben hebben dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen voor verdere informatie of een afspraak.
U kunt bellen met Vreedenhoff en vragen naar de Velperhof 026-3846500