ZoekenSluiten

Ik zoek zorg

U denkt na over de veranderingen die u wenselijk vindt om in balans te leven. Uw gezondheid of die van uw partner, maakt dat u (samen) meer zorg nodig heeft. Tegelijkertijd wilt u ook zelf de regie houden over uw eigen leven.

Thuiszorg of verpleegd wonen. Kort- of langdurend. Personenalarmering. Een zinvolle dagbesteding met gelijkgestemden. Informeer eens bij onze Klantenservice naar de mogelijkheden. Als u dat op prijs stelt, komt de ouderenadviseur bij u thuis.

Als gevolg van de fusie tussen Vreedenhoff en Innoforte zijn er nog twee verschillende documenten die inzicht geven in de kosten van zorg- en dienstverlening per voormalig organisatieonderdeel. Klikt u hier als u cliënt bent van Innoforte Zorg aan Huis, 't Jagthuis, Lorentzhuis, De Biesdel of Oosterwolde. Bent u cliënt van Vreedenhoff, dan klikt u hier voor de Informatie Zorg- en Dienstverlening en hier voor de Tarievenlijst.

 

Onafhankelijke cliëntondersteuning

Op de website van zorgkantoor Menzis vindt u een overzicht terug van onafhankelijke cliëntondersteuners die Menzis gecontracteerd heeft. Zo'n onafhankelijk cliëntondersteuner kan u informeren over alle mogelijkheden van zorg en ondersteuning in uw regio (of de regio waar uw naaste woont voor wie u zorg en ondersteuning zoekt).