ZoekenSluiten

Lorentzhof

Wilt u zelfstandig huren en wonen, maar eventueel gebruik kunnen maken van zorg of services aan huis? Innoforte heeft 30 duurzame huurwoningen voor senioren gecreëerd in Velp Zuid.

In deze duurzame en energiezuinige woningen kunt u zelfstandig wonen. En mocht u nu of op een later moment zorg nodig hebben, dan kunt u deze eenvoudig ontvangen via Innoforte.

Op het Lorentzhof vindt u twee soorten woningen. De ruime hoekwoningen (61 m2) en de doorzonwoningen (582). Beide type woningen zijn voorzien van een woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer, hobbykamer/bergruimte, terras en buitenberging. De woningen zijn voorzien van zonnepanelen en een waterpomp, hierdoor gebruiken de woningen geen gas.

Het Lorentzhof is gelegen naast het Lorentzhuis is Velp. In het Lorentzhuis is het Huis van de Buurt gevestigd. Hier kunt u terecht voor een warme maaltijd, de kapper en de pedicure. Ook worden er geregeld leuke activiteiten georganiseerd voor oudere buurtbewoners. Er is een bushalte om de hoek en u vindt een winkelcentrum op loopafstand. Hier kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen.

Heeft u interesse in wonen bij het Lorentzhof? Neemt u dan voor het huidige aanbod contact op met onze Klantenservice via (026) 388 2000.