ZoekenSluiten
Afbeelding: koken_jagthuis

Vrijwilliger

Bij Innoforte zijn ongeveer 230 vrijwilligers actief. Vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten om onze cliënten een paar fijne uurtjes te bieden. Dankzij vrijwilligers is net dat beetje extra mogelijk dat voor veel cliënten kleur geeft aan de dag.

Voor mensen die vrijwilligerswerk bij Innoforte willen doen, zijn er veel verschillende mogelijkheden om zich in te zetten. Vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten. Het kan in tijd variëren: van vaste tijden op vaste dagen tot eenmalig bij een bepaalde activiteit.

Om je een idee te geven van mogelijke functies: ‘kletstante’ of kok in één van de huiskamers, wandelmaatje, ondersteuner bij creatieve of sportieve activiteiten, docent bij het internetcafé of maatje die een cliënt begeleidt bij uitstapjes, een bezoek aan het ziekenhuis of een boodschap doen. Ook is het mogelijk om zelf vorm te geven aan je vrijwillige inzet. We horen graag wat jouw talenten zijn!

Innoforte is net zo flexibel als jij, als over en weer duidelijk is waar beide partijen op kunnen rekenen! Dat is prettig voor de cliënten, zij zien graag vertrouwde gezichten. Het is ook fijn voor de medewerkers. Zij leren je beter kennen en weten wat ze aan je hebben. En omgekeerd geldt dat ook voor jou. Neem gerust contact op met onze vrijwilligerscentrale@innoforte-zorg.nl of telefonisch via (026) 388 2000.

De vraag naar vrijwilligerswerk in teamverband (vanuit een bedrijf, organisatie of vereniging) groeit. Ook hiertoe biedt Innoforte mogelijkheden.