ZoekenSluiten
Afbeelding: koken_jagthuis

Vrijwilliger

Bij Innoforte zijn ruim 250 vrijwilligers actief. Vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten om onze cliënten een paar fijne uurtjes te bieden. Dankzij vrijwilligers is net dat extra’s mogelijk dat voor veel cliënten kleur geeft aan de dag.

Voor mensen die vrijwilligerswerk bij Innoforte willen doen, zijn er veel verschillende mogelijkheden om zich in te zetten. Vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten. Het kan in tijd variëren: van vaste tijden op vaste dagen tot eenmalig bij een bepaalde activiteit.

Om u een idee te geven van mogelijke functies: maaltijdbegeleiding, ‘kletstante’ of kok in één van de huiskamers, chauffeur bij Innoforte Mobiel, docent bij het internetcafé, beweegcoach, ondersteuner bij activiteiten of maatje die een cliënt begeleidt bij uitstapjes, een bezoek aan het ziekenhuis of een boodschap doen. Ook is het mogelijk om zelf vorm te geven aan uw vrijwillige inzet.

Innoforte is net zo flexibel als u, als over en weer duidelijk is waar beide partijen op kunnen rekenen! Dat is prettig voor de cliënten, zij zien graag vertrouwde gezichten. Het is ook fijn voor de medewerkers. Zij leren u beter kennen en weten wat ze aan u hebben. En omgekeerd geldt dat ook voor u. Neem gerust contact op met onze vrijwilligerscentrale@innoforte.info of telefonisch via (026) 384 92 92.

De vraag naar vrijwilligerswerk in teamverband (vanuit uw bedrijf, organisatie of vereniging) groeit. Ook hiertoe heeft Innoforte mogelijkheden.

Per 1 februari 2020 gaan wij samen met Vreedenhoff