ZoekenSluiten

Samen zorg je voor de goede en juiste zorg!

Naam: Marcella
Functie: In opleiding tot verzorgende IG

Ik ben bij Innoforte begonnen als hulp in de huishouding en heb dit met veel plezier gedaan. Door de kansen die je bij Innoforte krijgt om je te ontwikkelen, heb ik een BBL opleiding verzorgende IG aangeboden gekregen. Werken en school tegelijkertijd is pittig, maar ik haal er veel voldoening uit. De begeleiding tijdens de opleiding is goed en je krijgt veel waardering vanuit alle kanten. Ik ben bijna klaar met mijn opleiding en ik blijf nog met veel plezier werken in de zorg.

Wat het werken in de zorg voor mij zo mooi maakt is het contact met de bewoners. Als team zorgen we ervoor dat we een goede en prettige leefomgeving creëren voor onze bewoners. Elke dag is weer anders en elke dag is weer een uitdaging. Maar die lach en de dankbaarheid van de bewoners maakt elke dag mooi! Samen zorg je voor de goede en juiste zorg!

WMO is zoveel meer dan alleen het huishouden doen voor een cliënt!

Naam: Ghislaine
Functie: Huishoudelijk medewerker Zorg aan Huis 

Wat mijn werk leuk maakt, is dat ik mensen kan helpen en daarvoor een glimlach of lief woordje van de cliënt terug krijg. Werken met zowel jonge als oudere mensen maakt iedere dag weer anders. Helpen met het huishouden en eventueel dingen regelen die zij zelf moeilijk vinden om te doen.

Soms ben je een klankbord, als ze met je willen praten over dingen die ze bezighouden. Bij vooral ouderen merk ik dat een beetje aandacht en een praatje maken voor hen de dag weer waardevoller maakt. Dan is mijn dag ook weer goed. Als ze dan elke keer op je wachten en ze blij zijn dat je er bent, dat geeft je voldoening. Jonge mensen begeleiden en stimuleren bij dingen die ze ondernemen en hun resultaten meebeleven, dat maakt je trots. Ook zijn er scholingen op maat voor ons. Zo hebben we een training ‘omgaan met agressie’. Verder is er altijd een coördinator WMO waar we op terug kunnen vallen als we vragen of hulp nodig hebben. 

Een wisselende werkdag, dat maakt het zo leuk!

Naam: Gerwin
Functie: Verzorgende IG Zorg aan Huis 

Mijn werkdag ziet er altijd verschillend uit, iedere dag is weer anders. Ik heb zelf vaste cliënten, maar het werk is heel afwisselend. Ik kom bij verschillende mensen thuis en zo sta je nooit stil. Dat maakt het zo leuk! De sfeer in het team is altijd goed: we helpen elkaar en staan voor elkaar klaar, ook bij calamiteiten. Het is prettig dat je op elkaar kunt bouwen. Verder leren we iedere dag weer. Innoforte biedt ook passende scholing aan, zoals palliatieve zorg of compressief zwachtelen.