ZoekenSluiten

Coronavirus

We zijn ontzettend blij dat bewoners zich weer vrij binnen en buiten de locatie kunnen gaan bewegen en hun bezoek kunnen ontvangen. De lock down was een noodzakelijk kwaad om besmetting door corona te voorkomen. We bedanken iedereen van harte voor alle steun. Dat iedereen zich goed aan de afspraken heeft gehouden, heeft er zeker toe bijgedragen dat Innoforte nauwelijks besmettingen heeft gehad.

Maar nu is het tijd om te accepteren dat dit virus bestaat. Hoe kunnen we ermee omgaan en toch waken over ieders veiligheid? Als organisatie zijn we ons ervan bewust dat er lessen te leren zijn uit de gang van zaken tot nu toe. Dat doen we onder andere samen met de cliëntenraad. Deze lessen gebruiken we in de voorbereiding op een eventuele nieuwe golf nu het virus nog actief is en er geen vaccin of medicijn is.

Wij begrijpen dat u misschien nog vragen hebt. Antwoord over de actuele stand van zaken binnen de betreffende locatie kunt u vinden op de locatiepagina. Kunt u geen antwoord vinden op uw vragen? Wij helpen u natuurlijk graag verder. Stel uw vraag via: coronavragen@innoforte-zorg.nl (Ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur, met uitzondering van feestdagen).

Zo langzaamaan kunnen we gelukkig steeds meer versoepelen in onze bezoekregeling. Veel van onze locaties zijn inmiddels weer open voor bezoek (onder enige voorwaarden). Kijkt u op de betreffende locatiepagina voor meer informatie over hoe, en onder welke voorwaarden u langs kunt komen. We geven u daarnaast tips over hoe u in contact kunt blijven.

Nu de maatregelen rondom het coronavirus worden versoepeld heeft Innoforte in overleg met de behandelaren van ParaGo (fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, psychologen en artsen) besloten ook de behandelingen die de afgelopen tijd niet of minder plaats hebben kunnen vinden weer te gaan uitvoeren.Dit betekent dat de behandelaren weer vaker bij onze cliënten op de locaties langs kunnen komen en er dus weer meer en vaker behandelingen kunnen worden uitgevoerd. Datzelfde geldt ook voor cliënten die thuis wonen.Uiteraard zullen alle behandelaren de voorzorgsmaatregelen die nog nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan in acht nemen.

Bent u benieuwd wat er allemaal voor moois georganiseerd wordt voor onze bewoners? Neem dan een kijken op onze pagina voor mooie initiatieven voor een impressie!

 

Overzicht landelijke en regionale hulplijnen

Zie hier een overzicht van landelijke en regionale hulplijnen.