ZoekenSluiten
Houd altijd 1.5 m afstand
Was en ontsmet uw handen
Blijf thuis bij klachten
Loop niet onnodig rond
Ruimte te vol? zoek elders plek
Dringend advies: draag een mondkapje

Coronavirus: de stand van zaken

14/10: afdeling Biljoen Zuid van het Lorentzhuis is uit quarantaine.

4/10: de afdeling Driehoek 3/4 van Vreedenhoff is uit quarantaine. Alle bewoners zijn negatief getest.

30/9: een medewerker van afdeling Driehoek 3/4 is positief getest. Driehoek 3/4 is momenteel in quarantaine.

28/9: er zijn geen nieuwe besmettingen gevonden op Parkzicht 4 bij Vreedenhoff. De quarantaine is opgeheven en bewoners kunnen weer van de afdeling af.

24/9: 1 bewoner van afdeling Parkzicht 4 bij Vreedenhoff is positief getest, deze afdeling is momenteel in quarantaine. 

23/9: Ondanks dat de overheid per 25 september a.s. het verplicht dragen van een mondkapje en de anderhalve meter afschaft, blijft dit tot tegenbericht wel beleid binnen Innoforte. Wij houden het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand aan omdat wij het voor onze bewoners, voor naasten, maar ook voor onze medewerkers, het een nog te onzekere tijd vinden.

23/9: meerdere bewoners zijn positief getest op afdeling Biljoen-Zuid, Lorentzhuis. Deze afdeling blijft tot tegenbericht in quarantaine. 

14/9: twee bewoners zijn positief getest op Biljoen-Zuid, Lorentzhuis. Deze afdeling is momenteel in quarantaine. Bezoek is welkom, maar wordt voor de eigen veiligheid aangeraden om het bezoek uit te stellen. De contactpersonen zijn hiervan op de hoogte gebracht.

23/7: vanwege onder andere de toenemende coronadreiging om ons heen en het landelijk risiconiveau 'zeer ernstig' heeft Innoforte besloten tot nader order het dragen van een mondkapje in de openbare ruimtes weer verplicht te stellen. Deze zijn verkrijgbaar bij de ingang als u op bezoek gaat bij uw naaste. Wij rekenen op uw begrip.

15/7: Anderhalf jaar hebben we ons ingespannen om de woonomgeving van onze bewoners zo veilig mogelijk te houden. Inmiddels lopen om ons heen de besmettingen weer op, óók bij hen die al gevaccineerd zijn. Dat baart Innoforte zorgen. Om het zekere voor het onzekere te nemen adviseren wij u dringend om een mondkapje te dragen als u bij uw naaste op bezoek gaat. Deze zijn verkrijgbaar bij de ingang. U draagt ze in de publieke wandelgangen en ruimtes, maar op de kamer van uw naaste of als u zit in het restaurant mag het af. Dit advies geldt vooralsnog van 15 tot 22 juli. Bedankt voor uw medewerking!

* oudere berichten zijn ten behoeve van de overzichtelijkheid van deze pagina verwijderd *

Meer informatie over corona
De Rijksoverheid heeft een zogenaamd dashboard ingesteld met alle gegevens over corona van heel Nederland. U vindt hier ook verwijzingen naar andere bronnen.

De Rijksoverheid legt alles over corona in eenvoudige taal op een aparte website uit. Klikt u hier.

Ook Pharos heeft een website met informatie over corona in verschillende talen.

Hoe gaat Innoforte
om met corona?

In het onderstaand document leest u meer over hoe Innoforte omgaat met corona en vindt u actuele informatie omtrent testen en testuitslagen.

Bekijk document

Even stilstaan bij..

Wij zien dat de derde golf en besmettingen om ons heen moeilijke emoties teweeg kunnen brengen. Hier staan we graag met u bij stil, als u daar behoefte aan heeft. 

U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met de geestelijk verzorgers en de maatschappelijk werker van Innoforte via 026-365 3653. Zij zijn bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag op de onderstaande tijden:
•    9.00 – 10.00 uur
•    12.00 – 14.00 uur 
•    19.00 – 20.30 uur

Ben je een medewerker?

Log dan hier in.

Log in