ZoekenSluiten

Luister mee naar ons Innoforte lied!

Namens onze Raad van Bestuur en Management: Wij willen iedereen die bij Innoforte betrokken is bedanken voor alle steun, toewijding en inzet die we dagelijks ervaren. Of je nu als naaste niet meer langs kunt komen, je als medewerker extra inzet of als vrijwilliger even afstand houdt, wij zijn jullie allemaal dankbaar. Ook bewoners, extramurale cliënten en alle raden van Innoforte, bedanken wij voor hun begrip en aanpassingsvermogen. Dit lied dragen wij dan ook op aan iedereen die bij de Innoforte familie hoort: wij doen het samen!

Zet uw geluid dus aan en luister mee:

Benieuwd naar de songtekst? Deze vindt u hier.

Coronavirus

Onze deuren zijn helaas tot nader order gesloten. Een drastische maatregel met grote emotionele gevolgen. Het is heel vervelend dat u zich afgesloten voelt van uw familie. Wij doen ons uiterste best om iedere bewoner persoonlijke aandacht te geven en gezelligheid te brengen. De algemene regel is helder: de huizen gaan op slot om de veiligheid van een kwetsbare groep mensen zo goed mogelijk te dienen. Wij volgen hierbij onder andere de adviezen van de overheid, het RIVM en Actiz. Voor familie voor bewoners die in de allerlaaste levensfase zijn gekomen wordt een uitzondering gemaakt. Voor hen blijft er de mogelijkheid om afscheid te nemen. 

Direct betrokkenen zijn geïnformeerd over de huidige maatregelen die gelden binnen de locaties. Via deze pagina op de website wordt de informatie over corona en Innoforte actueel gehouden. Zo kunt u hier onder andere terecht voor het laatste nieuws.

Wij begrijpen dat u in deze vervelende situatie veel vragen hebt. Wij hebben een overzicht voor u gemaakt van veelgestelde vragen. Kijkt u hiervoor bij Vraag en antwoord. Kunt u geen antwoord vinden op uw vragen? Wij helpen u natuurlijk graag verder. Stel uw vraag via: coronavragen@innoforte-zorg.nl (Ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur).

Nu u niet meer bij uw naaste op bezoek kunt, doen wij er natuurlijk alles aan om voor uw naaste dit verlies aan contact met de buitenwereld te compenseren. Momenteel zijn wij druk bezig om met alternatieve, risico-vrije oplossingen te komen. We geven u daarnaast tips over hoe u in contact kunt blijven.